Op 1, 2 en 3 juni wordt Festival Designkwartier voor de 5e keer georganiseerd. In het Zeeheldenkwartier in Den Haag staat het verhaal achter actueel Nederlands design centraal. Ruim 100 ontwerpers laten nieuw werk zien op 65 bijzondere plekken in de stad. Een van deze bijzondere plekken is COMM – Museum voor Communicatie.

Verrassende routes leiden langs een mix van pop-ups, winkels, musea en zelfs woonkamers bij mensen thuis. Bezoekers kunnen presentaties en exposities bekijken, lezingen en workshops bijwonen, in gesprek gaan met de ontwerpers en even met een andere blik naar de wereld kijken. En natuurlijk ook genieten van heel veel design van bekende ontwerpers en aanstormend talent.

COMM stelt het Hart, een deel van de Shop en de Eventzaal beschikbaar waar ontwerpers hun werk tonen aan bezoekers van het festival. Wil je naast het festival, ook het museum bezoeken? Koop dan bij onze kassa een museumticket met 50% korting, op vertoon van je festivalarmbandje. COMM is op deze dagen extra lang geopend, tot 18.00 uur.

Meer info over Festival Designkwartier vind je hier: https://festivaldesignkwartier.nl.

PS: vanaf 1 juni kun je bij COMM de nieuwe wisselexpo Paper magic bezoeken. Heeft papier nog een toekomst in deze digitale wereld?