Wil je meer informatie of een offerte aanvragen?

Laat dan je telefoonnummer achter en we bellen je terug. We helpen je graag om van je evenement een succes te maken.

Contact

Tickets

Entree COMM Live € 9,50
Koop tickets
Meer informatie over tickets
De impact van technologie op leren

Hoe belangrijk is digitale geletterdheid? 

  • Woensdag 27 juni 2018 
  • 14:30 tot 15:15 uur

Dieter Möckelmann van Like2Share en Dieter.nl gaat het op woensdag 27 juni samen met Chris van Hall van Nieuws in de Klas en partner van Mediawijzer.net en Tamar van RobotWise hebben over digitale geletterdheid.

In het onderwijs van de toekomst krijgen digitale vaardigheden een prominentere plaats. Daarom bestaat er een leerlijn digitale geletterdheid waarin aandacht wordt besteed aan mediawijsheid, informatievaardigheden, computational thinking en ICT basisvaardigheden. Dit model is ontwikkeld door SLO en Kennisnet.  

De middag is voor directie en leraren in het PO en VO interessant maar ook voor ouders; onderwerpen als de 21st century skills, de impact van technologie op leren en het mediagebruik thuis komen aan bod.

Deze middag is LIVE! Zowel in COMM in Den Haag als via Facebook. Inloop is vanaf 14:00 uur. Het event start om 14.30 en duurt tot 15.15 uur. Napraten met een borrel kan bij COMM tot 17:00 uur. Via Facebook is het mogelijk om tijdens de uitzending te reageren of vragen te stellen.

Het entreeticket van € 9,50 is inclusief een gratis drankje in de COMM Lounge.