Wil je meer informatie of een offerte aanvragen?

Laat dan je telefoonnummer achter en we bellen je terug. We helpen je graag om van je evenement een succes te maken.

Contact

Tickets

Entree COMM Live € 9,50
Koop tickets
Meer informatie over tickets
De impact van technologie op leren

Hoe belangrijk is digitale geletterdheid?

  • woensdag 25 april
  • 19.30 - 20.15 uur

Dieter Möckelmann van Like2Share en Dieter.nl gaat het op woensdag 25 april samen met Chris van Hall van Nieuws in de Klas en partner van Mediawijzer.net en Tamar van RobotWise hebben over digitale geletterdheid.

In het onderwijs van de toekomst krijgen digitale vaardigheden een prominentere plaats. Daarom bestaat er een leerlijn digitale geletterdheid waarin aandacht wordt besteed aan mediawijsheid, informatievaardigheden, computational thinking en ICT basisvaardigheden. Dit model is ontwikkeld door SLO en Kennisnet.  

De avond is voor directie en leraren in het PO en VO interessant maar ook voor ouders; onderwerpen als de 21st century skills, de impact van technologie op leren en het mediagebruik thuis komen aan bod.

Deze avond is LIVE! Zowel in COMM in Den Haag als via Facebook. Inloop is vanaf 19.00 uur. Het event start om 19.30 en duurt tot 20.15 uur. Napraten met een borrel kan bij COMM tot 21.00 uur. Via Facebook is het mogelijk om tijdens de uitzending te reageren of vragen te stellen.

Het entreeticket van € 9,50 is inclusief een gratis drankje in de COMM Lounge.