Kerstvakantie in COMM

Snapchat kerstkaart

Tijdens de kerstvakantie organiseert COMM leuke extra's. COMM is de plek waar je de invloed van communicatie ervaart op jezelf en jouw omgeving. Er is van alles te beleven voor alle leeftijden tijdens de kerstperiode. 

  • COMM maar op! Doe mee aan de speurtocht door COMM voor € 2,00. Deze is leuk voor kinderen van 4 tot 8 jaar.

  • Volg voor € 5,00 p.p. een mini workshop Vloggen. Vlog je nieuwjaarsgroet in deze workshop! De workshops vinden plaats op 27 t/m 29 december en 2 t/m 4 januari en 6 en 7 januari. Er zijn 2 workshops per dag: van 11:30 tot 12:30 en van 13:00 tot 14:00 uur. Leuk voor de leeftijd van 8 t/m 16 jaar.

  • Doe mee aan de mini workshop Woordcadeautjes met Hallmark. Deze vindt plaats op 5 januari om 11:00, 12:00 en 13:00 uur en is gratis toegankelijk. De workshop duurt een half uur en is zowel voor grote als kleine woordkunstenaars! Hierin helpen we je jouw allerliefste, mooiste en meest originele berichtje te verpakken op een zelfgemaakte Hallmark wenskaart. Ga de uitdaging aan, want je hebt slechts 6 woorden! Een creatieve, inspirerende en leerzame workshop waarin Hallmark je helpt om je emoties te uiten. Jouw zelfgemaakte wenskaart doen we ook voor je op de post. Om iedereen te helpen met een Woordcadeau, kunnen er per workshop maximaal 15 personen deelnemen.

Je koopt de speurtocht bij onze kassa. Hier kun je je tevens inschrijven voor de workshops. Vergeet niet na afloop onze Lounge te bezoeken, want:


Laat jouw museumticket zien in de COMM Lounge en krijg een heerlijk warm drankje* naar keuze cadeau. 

Ben jij erbij? Koop je tickets hier>

*Deze actie loopt van 22 december 2017 t/m 7 januari 2018.