Deze website gebruikt zogeheten functionele cookies om bezoekers in staat te stellen onze website te bekijken, tevens wordt gebruik gemaakt van analytische cookies om zo geanonimiseerde bezoekersstatistieken bij te houden. We plaatsen deze cookies om te zorgen dat de website goed functioneert, we de website kunnen analyseren en verbeteren. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy policy

Ja, ik ga akkoord

Eten & Drinken

Het thema communicatie leent zich bij uitstek om iets bijzonders op de menukaart te zetten. Neem je groep mee op een culinaire ontdekkingstocht bij de COMM chef. Gericht op innovatie en duurzaamheid, werkt de COMM keuken altijd met hoogwaardige ingrediƫnten: vers en herkenbaar. De exclusiviteit van de meeting- en eventlocatie wordt weerspiegeld in het culinaire aanbod. De presentatie is modern en steeds verrassend. In de horeca van het museum zie je veel Haagse (streek)producten. Dat staat voor identiteit. Maar afgezien van lokaal, zet de COMM keuken ook in op de no waste-filosofie. Zo min mogelijk afval produceren en slim koken is het motto van de koks.

Het past bij COMM om eten met een verhaal te serveren, of dat nu over de no waste-filosofie gaat of over de herkomst van het Haagse Hopje.

Cateringmogelijkheden

Wij werken exclusief met cateraar Boenk + van der Linde. Eigen catering verzorgen is om die reden niet mogelijk.