Op zoek naar een leuk uitje voor het hele gezin? Tijdens de meivakantie hebben we leuke activiteiten voor families die graag op onderzoek uitgaan! De hele vakantie staat in het thema van codes kraken en kinderen kunnen zelf aan de slag. Lees hier onze favoriete top 3 activiteiten voor kinderen tijdens de meivakantie.

1. Mini-workshops codes kraken

Speciaal voor kinderen organiseren we vier interactieve workshops van ongeveer een kwartiertje. De kids gaan zelf aan de slag en ontdekken zelf hoe codetaal werkt. De workshops hebben verschillende thema’s:

  • Emoji’s: weet jij wat ze écht betekenen?
  • Ontdek de geheimen van Chappe
  • Postcode kraken
  • Top Secret! Leer codetaal en versleutel je eigen bericht

Volg de mini-workshops en je ontvangt daarna een leuke give-away in hetzelfde thema! Meer lezen over de workshops en tijdstippen waarop ze plaatsvinden? Bekijk het complete programma voor de meivakantie in COMM.

2. Buizenpost: jouw boodschap zoeft door het museum

Schrijf jij wel eens briefjes naar de klasgenootje? Bij COMM hebben we een systeem waarmee je jouw geschreven briefje in een paar seconden naar de andere kant van het museum kan sturen! Stop je briefje in een koker en met lucht wordt de koker snel naar de andere kant gezogen. Als je goed oplet zie je dat je briefje zelfs een looping maakt onderweg. Kom jij dit met eigen ogen bekijken?

3. Maak selfies met een mega smartphone

Onze COMM smartphone is bijna een meter groot! En jij kan er foto’s mee maken. Schrijf op de spreekwolkjes van whiteboard een leuke boodschap en zet je hele familie op de foto. Stuur de foto naar je vrienden óf deel de foto direct via Snapchat!

Nog veel meer te beleven in COMM!

Via simulaties, games, live events én een kijkje achter de schermen ervaar je de impact van communicatie in COMM. Ook kun je lekker lunchen of een goede kop koffie drinken in de COMM Lounge. Hier hebben we de lekkerste gebakjes, van oudhollandse appeltaart tot een échte Haagse Kakker.

Wachtrij voorkomen?