Tijdens de Museumkids Awards is COMM verkozen tot één van de meest kindvriendelijke musea van Nederland! Kinderen t/m 12 jaar voerden de inspecties zelf uit en gaven COMM een dikke 8,3. Dat mooie cijfer hebben we te danken aan de combinatie tussen leuke dingen doen, spelletjes spelen, maar tegelijkertijd ook veel leren.

Museuminspectie door kinderen

De jonge inspecteurs worden ingezet door Museumkids.nl. Ze beoordelen wat ze van de activiteiten vonden, of ze iets nieuws geleerd hebben, of medewerkers aardig waren en wat ze zelf aan het museum zouden veranderen. Zeer waardevolle feedback waarmee alle musea in Nederland hun kwaliteit verder kunnen verbeteren. Afgelopen jaar zijn er ruim 11.000 inspecties uitgevoerd, door ongeveer 4.000 museuminspecteurs onder de 12 jaar.

Modern museum: zelf ervaren

Bij COMM geloven we dat je het beste leert door te doen en te ontdekken. Je gaat daarom zelf op ontdekkingstocht via simulaties, games, workshops, live events en wisselende tentoonstellingen. Dat valt duidelijk in de smaak bij de kinderen die het museum hebben beoordeeld. Een bezoekje aan COMM is een leuk uitje voor het hele gezin én bovendien erg leerzaam voor jong en oud!

Actueel thema: social influencers

Door in te spelen op de laatste ontwikkelingen is COMM altijd actueel. Momenteel vind je de #IBTS route in ons museum: Influencers Behind The Scenes. Hier leer je alles over de wereld van social influencers. Welke invloed hebben influencers op jongeren? Hoe bepalen ze met welke bedrijven ze willen samenwerken? Elk weekend verzorgt een bekende Youtuber een live sessie, workshop of Q&A. Zo krijg je de kans je idool in het echt te ontmoeten! Nieuwsgierig? Lees meer over Influencers Behind the Scenes.

Plan je bezoek aan COMM

Je vindt COMM – voorheen het Museum voor Communicatie – aan de Zeestraat 82 in Den Haag. COMM is elke dinsdag t/m zondag geopend tussen 10:00 en 17:00 uur. In onze COMM Lounge kun je dagelijks terecht voor een lekkere kop koffie met de beste lokale gebakjes, een heerlijke lunch of een speciaal kindermenu.

Bestel je tickets direct online >