Zoek je een leuk uitje voor het hele gezin? Tijdens de herfstvakantie is er van alles te beleven bij COMM! Ontmoet je favoriete social influencer, bekijk de unieke #IBTS route of speel de Bingo Challenge. Lees in dit artikel wat er tijdens de herfstvakantie allemaal te beleven valt bij COMM!

1. Ontmoet je favo influencer

Elke zaterdag en zondag geven bekende YouTube helden een Q&A, Meet & Greet, live sessie of workshop in COMM. Ontmoet je favoriete influencer en leer zo alle ‘ins & outs’ van de wereld van de influencers! In de herfstvakantie kun je deze influencers ontmoeten:

Zaterdag 20 oktober: Game Meneer
Zondag 21 oktober: JoostSpeeltSpellen
Zaterdag 27 oktober: xLinktijger
Zondag 28 oktober: Vogeljongen
Zaterdag 3 november: Don en Link

2. Influencers Behind the Scenes

In een speciale #IBTS route door het COMM museum leer je alles over de wereld van de influencer. Hoe ziet hun leven eruit? Hoe communiceren ze? Welke invloed hebben ze op jongeren? Hoe kiezen ze met welke merken ze willen samenwerken? Je ontdekt het tijdens de herfstvakantie in COMM! Lees meer over Influencers Behind the Scenes.

3. #IBTS Bingo Challenge

Gio, La Melanie en de ouders Latooy gingen je voor: ze speelden de #IBTS Challenge! Durf jij de uitdaging aan? Met onze gloednieuwe Challenge kaart dagen we je uit om binnen 15 minuten alle items te zoeken in het museum. Ondertussen voer je een aantal opdrachten uit. Ben jij sneller dan je vrienden én de familie Latooy? Tijdens de herfstvakantie krijgen kids van 8-14 jaar de Challege kaart van ons cadeau! De kids van 4-8 jaar krijgen een andere speurtocht. Bekijk hier hoe Gio & Melanie de strijd met elkaar aan gingen in COMM:

Ontdek het museum & chill in de Lounge

Naast deze toffe activiteiten in de herfstvakantie heeft COMM nog veel meer te bieden. In het museum ervaar je de impact van communicatie via interactieve exhibits, workshops, events en games. Probeer dingen uit en ga op avontuur. Even uitrusten doe je in de COMM Lounge. Hier serveren we een lekkere lunch met keuze uit soepen, salades, broodjes en een speciaal kindermenu. Ook kun je er terecht voor een goede kop koffie met de lekkerste gebakjes uit de regio.

Tickets & informatie

COMM – voorheen bekend als het Museum van Communicatie – vind je aan de Zeestraat 82 in Den Haag. Lees hier meer over route & parkeren.

Openingstijden: dinsdag t/m zondag van 10:00 uur tot 17:00 uur.

Koop je tickets >

Let op: Tickets voor Influencers Behind The Scenes zijn apart te koop.