It’s a wrap! De officiële opening van #IBTS Influencers Behind the Scenes in COMM op 13 oktober was een succes. Met een Meet & Greet met de Latooys, cupcakes, confetti en brandende vragen over het influencer leven met oprechte antwoorden. De charmante Jessica Mendels presenteerde deze feestelijke dag. 

Kon je er niet bij zijn? Esther neemt je mee in deze vlog!

Video: Esthervids

© Henk Ros Artfotos

Wat houdt #IBTS in?

Influencers Behind the Scenes is een reeks events waarbij elke zaterdag en zondag een influencer in COMM is die jij kan ontmoeten én waar jij van kan leren. Denk aan een masterclass, een Q&A of live gaming sessie. Daarnaast is er een route door het museum die in het teken staat van influencers.
Wat houdt een ticket in?
✓ Meet en Greet met jouw favoriete influencer
✓ Live sessie bijwonen van jouw influencer
✓ Toegang tot de #IBTS route door het COMM Museum

Wat is de #IBTS route?

Influencers en creators zijn niet meer weg te denken uit de samenleving. Daarom heeft COMM, in samenwerking met Fanfiber, een speciale #IBTS route samengesteld om het verhaal achter de influencers te vertellen. Langs 4 etages vind je unieke content van social influencers. Influencers Behind The Scenes!

Wat komt er allemaal bij kijken bij het influencer zijn? Hoe communiceren zij? Welke invloed hebben influencers op jongeren? Door wie worden ze gevolgd en waarom? Hoe bepalen ze met welke bedrijven ze willen samenwerken? Je ontdekt het allemaal in de #IBTS route, t/m 31 januari te zien in COMM. Speciaal tijdens de opening kregen Gio, Melanie, Marcel en Louise Latooy een officieel certificaat voor de opname van hun materiaal in de collectie van het museum.

Ontmoet influencers

Wil jij ook influencers ontmoeten? Ga dan naar de agenda en koop je tickets >