Vanaf zaterdag 6 oktober elk weekend in COMM: Influencers Behind the Scenes. Een uniek social event waar je in contact komt met Influencers en Creators. Ontmoet elk weekend je favoriete influencer en volg een live sessie of workshop van bijvoorbeeld De Latooys, Kalvijn, JoostSpeeltSpellen, Vogeljongen of GameMeneer. De tentoonstelling van #IBTS in van 6 oktober t/m 30 januari te zien in COMM.

Wat is een influencer/creator?

Influencers en Creators zijn merkspecialisten met een heel bijzonder merk; zichzelf. Influencers zijn groot geworden door social media. Ze hebben een grote invloed op hun publiek (vandaar de naam) en worden door merken ingezet om in één keer een enorm bereik te genereren. Creators zijn vergelijkbaar met ‘artiesten’ en zijn bekend geworden door iets unieks wat zij creëren of doen. Zo maken influencers en creators hun eigen (voor een deel gesponsorde) content, altijd afgestemd op wat bij ze past en daarmee ook hun doelgroep aanspreekt.

#IBTS route

Rondom de live-events in het weekend is er de exclusieve route ‘Influencers Behind The Scenes’, over de invloed van Influencers en Creators. Dit is een speciale route langs de 4 etages van COMM waar we exclusieve video-content van de Influencers tonen om jou expert te maken op dit gebied. Ook krijg je de mogelijkheid om de alleroudste en allernieuwste games zélf te spelen tijdens deze tentoonstelling!

COMM naar jouw favoriete influencer!

Benieuwd naar deze exclusieve sessies en workshops van jouw favoriete influencer? Altijd al je idool in levende lijve willen ontmoeten? Dit is jouw kans! Bestel je tickets direct online nu ze nog beschikbaar zijn!

Koop je tickets >