Wij blinken als locatie uit in ondernemerschap, kwaliteit & gastervaring. Deze algemene, onafhankelijke prijs is bestemd voor de beste meeting- en eventlocatie van Nederland die hierin het meest uitblinkt.

Motivatie voor deze nieuwe award was het feit dat er in Nederland nog geen algemene en onafhankelijke prijs bestond voor de beste meeting- en eventlocatie. Hieruit is de Nationale Meeting Award ontstaan, welke in 2016 voor de eerste keer heeft plaats gevonden. De Nationale Meeting Award is een jaarlijks terugkerende onafhankelijke bekroning voor de locaties en de professionals in het vak die zich onderscheiden in de MICE-branche door aantoonbare kwaliteit, gastervaringen en ondernemerschap en stelt zich tot doel een bijdrage te leveren aan de verhoging van het kwaliteitsniveau van dienstverlening in de gehele branche.

Een meeting of zakelijk evenement organiseren? Dat kan heel goed in COMM! Bekijk ons museum, de COMM Club en diverse zalen. Neem alvast een kijkje met de VR tour! Een foto zegt meer dan duizend woorden. Hoeveel zegt een VR-tour of video dan?

Op zoek naar meer details over COMM? Download hier de brochure of plattegrond.

Bekijk de brochure >

Bekijk de plattegrond >

Vragen?

Na het binnenkijken toch nog vragen over COMM? Neem dan gerust contact met ons op om dit zelf te ervaren!