Het Nieuwe Werken, flexwerken of werken 2.0. Hoe je het ook wil noemen, het is duidelijk dat onze manier van werken door technologie enorm is veranderd. Heb je een computer en internet, dan kun je praktisch overal aan de slag. Waarom zou jij een dagje kantoor moeten inruilen voor een (gratis) flexwerkplek? Lees hier waarom je vandaag nog moet beginnen met flexwerken.

1. Minder sleur, meer productiviteit

Elke dag naar hetzelfde kantoor, achter hetzelfde bureau tussen dezelfde mensen die over dezelfde onderwerpen praten. Doorbreek die sleur! Op een flexwerkplek krijg je nieuwe prikkels en impulsen, waardoor je nieuwe energie krijgt. Dit heeft direct een positieve invloed op je productiviteit.

2. Gebruik je tijd efficiënt

Heb je een afspraak buiten de deur? Dan kan het enorm handig zijn om daarna te gaan flexwerken. Ben je in Den Haag voor een meeting met een klant, ga dan op zoek naar een werkplek in Den Haag. Lekker efficiënt, want je bent er nu toch!

3. Ontmoet nieuwe mensen

Ga je werken op een flexplek, dan zie je elke dag nieuwe gezichten. Dit is ontzettend goed voor je netwerk. Bovendien heb je zo telkens andere mensen om mee te sparren. In de COMM Lounge vind je handige hoekjes waar je je kunt afzonderen om rustig in gesprek te gaan, zonder dat anderen hier last van hebben.

4. Bepaal je eigen ritme

Of je nu een ochtendmens bent of een avondmens, productief zijn lukt het beste op jouw favoriete tijdstippen. Ga je flexwerken, dan hoef je geen rekening te houden met een van 9 tot 5 ritme. Niemand kijkt je vreemd aan als je om 10 uur komt binnenwandelen op een flexplek of om half 7 in de avond nog even wil doorwerken. Je bepaalt lekker je eigen ritme.

5. Je bent creatiever

Die nieuwe prikkels en nieuwe mensen om je heen zorgen ervoor dat je sneller geïnspireerd raakt. Zo krijgt je creativiteit een boost! Moet je een ingewikkeld probleem oplossen of staar je je al dagen blind op die ene tekst of strategie? Zoek een flexwerkplek op en je krijgt ineens nieuwe ideeën.

6. Geniet van een energieke sfeer

Iedereen komt voor hetzelfde doel. Werken in een ongedwongen sfeer, met een hoge mate van zelfstandigheid. Hierdoor hangt er op een meeste flexibele werkplekken een enorm fijne sfeer. Het energielevel is hoog en de mensen zijn ambitieus.

7. Minder afleiding

Lijkt het jou ook heerlijk om lekker rustig door te werken zonder zeurende collega’s aan je bureau? Je kunt je volledig concentreren op je werk en krijgt waarschijnlijk veel meer gedaan dan op kantoor.

8. Combineer het nuttige met het aangename

De meeste flexwerkplekken hebben uitstekende faciliteiten. Bij onze werkplek in Den Haag kun je bijvoorbeeld ook heerlijk lunchen of genieten van een lekkere cappuccino. Toe aan een welverdiende break? Dan kun je ook neerploffen op de lekkere loungebanken. Zo kun je productief zijn en tegelijkertijd genieten van de omgeving.

9. Geen dag is hetzelfde!

Kortom: ga je flexwerken, dan is geen dag hetzelfde. Een mooie afwisseling met de dagen op kantoor, die stiekem toch iets meer op elkaar lijken.

Gratis flexibele werkplek in Den Haag

Benieuwd wat voor effect een andere werkplek heeft op jouw productiviteit? Probeer het dan zeker eens uit! Flexwerken in de COMM Lounge is helemaal gratis en er is uitstekende Wifi. Vanaf 3 november ben je iedere dinsdag t/m zondag van harte welkom bij onze gratis werkplekken in Den Haag op de begane grond van Zeestraat 82.

 

Heb je vragen over onze flexwerkplekken? Neem gerust contact met ons op!