COMM Academy

Wij vinden dat je vanaf de basisschool al les in communicatie moet krijgen. En dat die lessen nooit zouden moeten stoppen. Daarom heeft COMM educatieve programma’s voor iedereen. In onze workshops ontwikkel je communicatievaardigheden die je de rest van je leven kunt gebruiken.

Voor elk soort onderwijs

Ontdek zelf wat communicatie is; je gaat veel zelf doen, uitzoeken en ervaren. Volg een workshop in het museum, op school of online. Voor elk onderwijsniveau is er wat te doen bij COMM. Voor leerlingen van de basisschool, middelbare school en voor studenten MBO, HBO en WO. Dankzij de input van docenten sluit het workshopaanbod uitstekend aan bij de thema’s op school.

Trainingen en workshops voor iedereen

Naast specifieke programma’s voor het onderwijs, hebben we ook trainingen en workshops voor iedereen die zijn communicatievaardigheden wil ontwikkelen en specifieke workshops voor professionals.

Het laatste nieuws in je mailbox

Benieuwd naar nieuwe workshops, trainingen en educatieve programma’s? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws over ons onderwijsaanbod in je mailbox.

Meer weten of samenwerken?

Wil je meer weten over onze communicatieworkshops en educatieve programma’s? Neem dan contact op met ons educatieteam. Meedenken of samenwerken? We nodigen je graag uit voor een kop koffie bij COMM!

Sarah-Jane Earle Contentmanager
Miriam Härting Content
Barry Marré Educatie