COMM Museum

Wat is de invloed van communicatie op jou en je omgeving? Deze vraag staat centraal in COMM. We laten je ervaren wat communicatie is, houden je een spiegel voor en zetten je aan het denken. Leer over en van de ontwikkelingen binnen de communicatie door onze interactieve tentoonstellingen en vaste collectie. Via het verleden reis je naar het heden richting de toekomst. Kijk hier wat de verschillende etages van COMM je te bieden hebben. 

Permanent tijdelijke museum

COMM is een permanent tijdelijk museum. Het bordje ‘Work in progress’ is altijd zichtbaar, want communicatie is constant in ontwikkeling.

COMM Museum bezoeken met de klas

Over communiceren raak je nooit uitgepraat. Het COMM Museum is daarom heel geschikt om met de klas te bezoeken. Wil je nog meer? Boek dan ook een workshop van de COMM Academy.

Je kunt een groepsbezoek direct boeken. Voor groepen geldt er een aantrekkelijke groepskorting

Interactieve COMM Hack Tour

We hacken ons eigen museum tijdens deze interactieve en dynamische rondleiding. Je hoort en ziet COMM op een andere manier dan je gewend bent. Storytelling zal hierbij centraal staan. De COMM Hack Tour is de perfecte manier om jongeren enthousiast te maken voor een museum. Je kunt als groep een Hack Tour reseveren via 070 330 75 70.