Studenten MBO/HBO/WO

COMM is meer dan een museum

Volg een workshop bij COMM. Met je hele klas, met vrienden, of gewoon zelf. Bij COMM leer je door te ervaren en beleven. COMM maakt leren leuk.

Presenteren

De eerste indruk telt. Niet alleen wat je zegt, je verbale communicatie, maar ook je non-verbale communicatie is belangrijk. Hoe kom je een ruimte binnen en wat straal je uit? Je leert tijdens deze workshop met zelfvertrouwen presenteren voor een groep en gebruik maken van je eigenheid van spreken. De geleerde vaardigheden kun je ook goed gebruiken bij een sollicitatiegesprek.

Solliciteren

Hoe kun je een gesprek in je eigen voordeel sturen met gebruik van je communicatieve vaardigheden? En hoe bereid je je goed voor op een sollicitatiegesprek? Je krijgt handvatten, informatie en inzichten. Deze workshop sluit goed aan bij de workshop Presenteren. Maar is ook prima los te volgen.

Online profilering

Word je bewust van de impact van internet en social media op je online profiel. Hoe kun je je profiel verbeteren? En hoe kun je bewuster en beter met online privacy omgaan? Je krijgt inzicht op de invloed van social media bij het zoeken van een baan en hoe je dit positief kunt gebruiken.

Video-CV maken

Hoe vergroot je je kans op succes bij het zoeken naar een baan? Bedrijven zijn steeds meer geinteresseerd in de persoon achter het CV. Laat met een video CV jezelf zien en presenteer jezelf op een slimme en overtuigende wijze. Weet je niet precies wat je moet vertellen, en vind je het spannend? In deze workshop leer je jezelf voor camera goed presenteren.

Fake News

Word jij weleens gemanipuleerd op internet? En hoe dan? Het antwoord op deze vragen, krijg je het best door het zelf te doen. We gaan aan de slag om nepnieuws te maken en te verspreiden. Je ontdekt welke rol je eigen gedrag heeft in de verspreiding van nepnieuws en desinformatie. Op deze manier leer je nepnieuws beter herkennen.

Wil je meer weten over onze workshops en trainingen? Neem contact op met Team COMM via 070 330 75 70 of mail Team COMM.