Voortgezet onderwijs

COMM is meer dan een museum

Volg een workshop bij COMM. Met je hele klas, met je vrienden, of gewoon zelf. BIj COMM leer te door te ervaren en beleven. COMM maakt leren leuk.

Presenteren

In deze workshop ga je aan de slag met je presentatietalenten. Iedereen heeft die. Welk effect heeft je lichaamstaal en -houding op je communicatie? En wat betekent non-verbale communicatie eigenlijk? Je  leert vertrouwd te raken met jezelf presenteren.

Veilig internetten

Hoe kun je je veilig op internet begeven?  Wat zijn de mogelijke gevaren? En hoe bescherm je jezelf op social media? Je leert omgaan met negatieve omstandigheden en ervaringen. Grooming, sexting, hacken en online pesten zullen aan bod komen. Ook ga je actief aan de slag met je online privacy-instellingen

Happy Online

Welke indruk wil jij maken op social media? Welke omgangsvormen zijn er in een online omgeving? Je leert wat je beter kunt doen en wat je beter kunt laten. We maken je meer bewust van de positieve en negatieve kanten van social media.

Trollenfabriek

Word jij weleens gemanipuleerd op internet? En hoe dan? Het antwoord op deze vragen, krijg je het best door het zelf te doen. We gaan aan de slag om nepnieuws te maken en te verspreiden. Je ontdekt welke rol je iegen gedrag heeft in de verspreiding van nepnieuws en desinformatie. Op deze manier leer je nepnieuws beter herkennen.

Wil je meer weten over onze workshops en trainingen? Neem contact op met Team COMM via 070 330 75 70 of mail Team COMM.