Activiteiten

COMM Academy

Volg trainingen en workshops en ontwikkel communicatievaardigheden die handig én nodig zijn in onze (netwerk)maatschappij. Bijvoorbeeld een workshop Presenteren of maak je eigen video CV. COMM Academy heeft een divers aanbod voor scholen, individuen en zakelijk publiek.

COMM Live

Met inspirerende debatten en lezingen zet COMM Live je aan tot nadenken over de rol en kracht van communicatie. Bijvoorbeeld met een presentatie en debat over vloggers als influencers en hun rol in onze maatschappij (en microvloggers als tegenbeweging), over hoe terroristische organisaties communiceren, over cybercrime en hoe je jezelf daartegen kunt beschermen.

COMM Events

Organiseer je evenement in het decor van communicatie: bij COMM is veel mogelijk. Zoek je een fantastische locatie voor een congres, receptie, productlancering, persconferentie, vergadering of andere zakelijke bijeenkomsten? We denken graag met je mee over het thema, concept of de invulling. Onze ruimtes zijn geschikt voor gezelschappen tot 650 personen. Natuurlijk kun je gebruik maken van moderne presentatie- en communicatiemiddelen.

COMM Lounge

Iedereen is welkom in de COMM Lounge, ook zonder museumtoegangskaartje. Er bevinden zich inspirerende werkplekken, sfeervolle loungebanken om op tot rust te komen en een gezellig café. En je hebt er gratis WiFi. Natuurlijk alles in de sfeer en het decor van communicatie. Kom een keer werken, loungen, een heerlijk hapje eten, kletsen met een vriend(in) of rustig de krant lezen onder het genot van een goede cappuccino.

COMM Club

COMM Club is de exclusieve ruimte tegen het decor van de museumbibliotheek. Leden komen hier om individueel of in gezelschap te werken, te vergaderen en te eten en drinken. COMM Club is zowel voor het bedrijfsleven als maatschappelijke organisaties, media en politiek de plek om bij elkaar te komen, te netwerken en onderwerpen te adresseren.