Voorjaarsvakantie in Den Haag: leuke extra's in COMM

Op zoek naar de leukste activiteiten tijdens de voorjaarsvakantie in Den Haag? Ontdek alles over het thema communicatie in het COMM Museum. Via simulaties, games, live events, workshops en tentoonstellingen ervaar je welke invloed communicatie heeft op jouw leven en de wereld om je heen. Leuk én leerzaam voor jong en oud!

Tickets bestellen >


Leuk uitje voor het hele gezin

Naast alle workshops, live events en games vind je bij COMM tijdens de voorjaarsvakantie extra vakantie activiteiten in Den Haag. Zo ontdekken ouders en kinderen hoe zij zelf omgaan met communicatie. Zijn er veel verschillen of valt het eigenlijk reuze mee? Ontdek het tijdens de voorjaarsvakantie in COMM!
 

Speciale activiteiten voor kinderen

Spelenderwijs het museum door! Speciaal voor kinderen van 4 tot 8 jaar is er een spannende speurtocht. Een van de leukste vakantie activiteiten in Den Haag. Kosten: 2 euro.

Lekker lunchen of een goede kop koffie

Honger gekregen van de ontdekkingstocht? Dan kun je lekker uitrusten in de COMM Lounge. De Lounge bestaat uit een gezellig eetcafé en fijne plekjes om te loungen. Op het menu staan broodjes, soep, tosti's, een kid's choice lunch, goede cappuccino's en natuurlijk wat lekkers voor bij de koffie.

20% korting op gebak

Tijdens de voorjaarsvakantie (19 febr - 4 maart) krijg je 20% korting op al het gebak! Van appeltaart met slagroom en een hazelnootschuimgebakje van Maison Kelder tot een écht Haagse Kakker. Zo is een bezoekje aan COMM het perfecte vakantie uitje in Den Haag.

Koop nu je tickets!

Bestel je tickets simpel en snel via de website, dan loop je het museum zo binnen! Kinderen tot 8 jaar mogen gratis mee en iedereen tussen de 8 en 16 jaar krijgt korting. Ook hebben we een speciale familie- en vriendenkaart voor 4 personen. Deelnemen aan de speurtocht of een workshop? Dat regel je aan de kassa in het museum.

P.s. COMM is tijdens de vakantie ook op maandag geopend. 

Tickets bestellen >

Krijg daarnaast tijdens de voorjaarsvakantie korting op de COMM Kid koffertjes.