Meetings & Events
In het decor van communicatie

Zoek je een fantastische locatie voor een congres, receptie, productlancering, persconferentie, vergadering of zakelijke bijeenkomsten? Bij COMM zijn de mogelijkheden eindeloos!

COMM Meetings & Events

COMM is een inspirerende locatie voor een congres, vergadering, diner, of (pers)conferentie. Gevestigd in het bruisende hart van Den Haag biedt COMM sfeervolle en moderne ruimtes voor 6 tot 800 personen. Het aanbod bestaat uit luxe vergaderzalen, een webcaststudio, een van de grootste Newsrooms van Europa en de monumentale Theosofentempel. Bel ons op 070 330 75 75.

COMM is vernieuwd

COMM
Meetings & Events

COMM is getransformeerd naar een plek waar je de impact van communicatie ondergaat en ervaart. Met events, trainingen, een café, een exclusieve Club, een indrukwekkende collectie en nog zoveel meer. Onze vernieuwde zalen zijn volledig voorzien van AV faciliteiten en gratis WiFi en compleet in het decor van communicatie.

COMM Club
Exclusief voor leden

Professionals uit het bedrijfsleven, van maatschappelijke organisaties, de media en politiek ontmoeten elkaar in het museale decor van de museumbibliotheek. De exclusieve ruimte voor de leden van COMM, beschikt over alle denkbare faciliteiten en service.

Diverse bijeenkomsten
Op een inspirerende locatie

Haal meer uit je event
Verrijk je vergadering of event

Nieuwsbrief
Wil je alles weten over COMM?