COMM Club

De Club is de exclusieve ruimte tegen het decor van de museumbibliotheek. Leden komen hier om individueel of in gezelschap te werken, te vergaderen en te eten en drinken. De Club is zowel voor het bedrijfsleven als maatschappelijke organisaties, media en politiek de plek om bij elkaar te komen, te netwerken en onderwerpen te adresseren.

De Club is een thuisbasis voor (netwerken van) communicatieprofessionals die hier hun netwerkbijeenkomsten organiseren en presentatie- en debatavonden organiseren voor andere clubleden. Het kennisdelen en inhoudelijk ontwikkelen en inspireren op het gebied van het vakgebied communicatie is een belangrijke functie van de Club.

Organisaties die van COMM een vaste uitvalsbasis willen maken voor overleggen en bijeenkomsten hebben ook toegang tot de Club voor meer besloten ontmoetingen en lunch- of dineroverleggen.

Sociëteit anno nu

COMM Club heeft de stijl en het karakter van een sociëteit anno nu. Leden eten, drinken, ontmoeten en ontspannen in de Club. Het Nieuwe Werken krijgt hier een plek. De entourage is comfortabel en gastvrij, maar ook discreet met een eigen ingang aan de De Ruyterstraat. 

Voordelen Club

COMM Club is uitsluitend toegankelijk voor leden. Flexibel kantoor houden, relaties ontvangen en netwerken: het is allemaal mogelijk. Ook uw introducés zijn van harte welkom. Word lid en geniet van de volgende voordelen:

  • Onbeperkt toegang op maandag tot en met donderdag: 08:00 – 19:00 uur 
  • Mogelijkheid om gasten te introduceren
  • Bedrijfslidmaatschap korting van 50% op de zaalhuur binnen reguliere openingstijden
  • Kennisdelen, vakinhoudelijk ontwikkelen op het gebied van communicatie en (laten) inspireren tijdens de kennissessies

Boardroom

What’s in a name? De Boardroom is dé plek om bijeen te komen met bestuurders, aandeelhouders, commissarissen, toezichthouders of de directie. Ook heel geschikt voor clubs en verenigingen zonder eigen huis. Deze exclusieve locatie in de COMM Club heeft een luxe uitstraling en veel comfort. Een fijne, discrete plek voor besloten besprekingen. Uiteraard met moderne presentatieapparatuur.

Bedrijfslidmaatschap en persoonlijk lidmaatschap

Het membership is beschikbaar voor individuele professionals én voor corporate en maatschappelijke organisaties en verenigingen. Een bedrijfslidmaatschap met de voordelen op het gebied van zaalhuur biedt drie persoonlijke lidmaatschappen en de mogelijkheid dit aantal uit te breiden tegen gereduceerd tarief.

Meer informatie?

Heb je nog vragen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met het Sales Team.