Zomervakantie in COMM

Ben je op zoek naar leuke interactieve zomervakantie-activiteiten in Den Haag? Dan ben je bij COMM Museum aan het juiste adres. Het geheel vernieuwde museum staat vol met activiteiten die voor de zomervakantie allemaal speciaal gericht zijn op het thema ‘De groeten uit Den Haag’. Doe mee aan demonstraties, maak je eigen ansichtkaart en kom loungen in onze zomerruimte met airco! Super leuk voor kids maar ook voor (groot)ouders met hun (klein)kinderen.


Kortom, een bezoekje aan COMM is leuk én leerzaam voor jong en oud!

Wanneer? 14 juli t/m 26 augustus

Tickets bestellen >

Demonstraties

1. Emoji, duidelijk! Of juist niet?

We kennen en gebruiken ze allemaal in onze dagelijkse communicatie. Maar weet jij wat ze echt betekenen? Of hebben wij er onze eigen invulling aan gegeven? Kom erachter tijdens de demonstratie door emoji's te decoderen en te vertolken.

Emoji


Dinsdag t/m zondag: 11.30 uur

2. Groeten uit…

Je hebt hem vast wel eens verstuurd, de ansichtkaart met daarop de tekst “Groeten uit…”. Vanuit de hele wereld wordt deze kaart verstuurd en beland op jouw deurmat. Maar weten jullie wel waar hij oorspronkelijk vandaan komt? Doe samen mee aan de quiz en kom achter de leuke feitjes en weetjes van de ansichtkaart.

Dinsdag t/m zondag: 14.00 uur


3. Paper Magic

Paper Magic is onze wisselexpositie over gave toepassingen van papier. Je luistert in deze demonstratie 'Paper Magic' niet alleen naar het verhaal over het ontstaan van de tentoonstelling, maar ook nog eens naar papier. Ja, je hoort het goed; We demonstreren namelijk de piano van papier. En alsof dat niet genoeg is ruik je ook nog eens naar papier… kom erachter hoe dat kan.

Paper magic
Vrijdag t/m zondag: 13.00 uur


Stuur ook eens een kaartje!

In de COMM Lounge vind je leuke materialen om een kaartje mee te knutselen. In samenwerking met Stichting Jarige Job stuur jij je ansichtkaart naar een ander kind.

Schrijven
Zomer in je bol

Het museum is van 20 juli  t/m 26 augustus ondergedompeld in een zomers sfeertje. Kom een kijkje nemen in onze Newsroom op de begane grond waar je de leukste dingen te weten komt over communicatie op het strand, en lekker kan loungen op opblaasspeelgoed in de zomerse ruimte met airco.

Tickets bestellen >